Activity

  • Xavi Castillo posted an update 1 week ago

    در سال ۱۹۸۸ برنامه ای تحت عنوان اقامت دائم جهت تجار و افرادی که دارای توانایی مالی پرداخت مالیات را دارند در کشور مالتا برقرار گردید. قانون : معیارهای مالی برای این برنامه ممکن است از طریق سرمایه گذاری € ۲۸۰.۰۰۰ در فعالیت های تحقیقات علمی، و یا سرمایه گذاری € ۲۵۰.۰۰۰ در هنر و فرهنگ باشد. روشن است که این نهایت آرزوی هر ایرانی است که در پیشرفت وطن خویش سهیم باشد. ۲). همانطور که در عنوان این بخش ذکر شد، برای دریافت اقامت اسپانیا به هیچ گونه سرمایه گذاری مالی، ثبت شرکت یا راه اندازی کار و تجارت نیازی نیست.اقامت دایم گرجستان دارای روشهای متعددی میباشد که تماما تخصصی بوده و نیاز به یک مشاور وکیل و مشاور حقوقی میباشد ما در این مسیر برای شما بهترین ها را فراهم کرده ایم و توانسته ایم بالاترین درصد قبولی پرونده را در کشور گرجستان داشته باشیم این مسیر میتواند زندگی شما را دگرگون کند پس با دقت انتخاب کنید تا دچار مشکل نشوید.موسسه حقوقی بین المللی یسنا آمادگی پیگیری تمامی امور حقوقی ایرانیان در کشور آذربایجان را داردخدمات حقوقی ( گرفتن وکیل و مشاور ) از آن جهت ضروری می باشد که در حال حاضر تعداد زیادی از ایرانیان به دلایل مختلف در کشور آذربایجان زندگی می کنند و به دلیل تعلق مادی و معنوی نیازمند دریافت خدمات حقوقی و پیگیری امور در مراجع قضایی و اداری هستند.بعد از دریافت ویزای ۱۸۹ که اقامت دائم استرالیا است، شما باید قبل از موعد موقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند به استرالیا سفرکنید تا ویزای شما باطل نشود. اجازه ی اخذ اقامت یونان با خرید ملک در این کشور را داده می شود. قرارداد این پروسه به صورت کاملا تضمینی بوده و در تعهدات ذکر می شود در صورت عدم موفقیت مبلغ اولیه پرداختی کاملا به متقاضی عودت داده می شود.آتن پایتخت اساطیری کشور یونان و مهد تمدن غرب با تاریخ 3000 ساله که نام خود را از کلمه یونانی ” آتنا ” به معنای الهه عقل و خرد گرفته است ، یکی از مقاصد گردشگری بی نظیر جهان به شماره می رود سواحل و مناظر طبیعی ، بناهای تاریخی و آب های درخشان مدیترانه ، آفتاب ملایم و شن های سفید ، خانه ها و هتل های زیبا و طعم های بی نظیر در کنار روح باستانی شهر، یکی از مهمترین و جذابترین شهرهای جهان به شمار می آید که زادگاه اساطیری همچون سقراط ،افلاطون، ارسطو، دموستون و دیگر فلاسفه یونانی می باشد.۳. داشتن پاسپورت با ۶ ماه اعتبار بعد از تاریخ شروع سفر و حداقل دو صفحه‌ی خالی و همین‌طور کپی همه‌ی ویزاهای قبلی. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. در صورت رعایت موارد فوق شرکت شما حالتی رسمی می یابد و فعالیت تجاری آن به اعتبار شما می افزاید.به دلیل فعالیتهای بازرگانی گسترده ای که از گذشته در لیل انجام شده، این شهر به مرکزی برای تبادلات جهانی تبدیل شده است و به این ترتیب حضور شرکت های صنعتی بین المللی متعدد در این شهر توجیه می شود. کلیه حقوق این وب سایت برای شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس محفوظ است. اقامت اروپا از طریق تحصیل بسیاری از افراد به این باور هستند که تحصیل بهترین گزینه برای دریافت اقامت اروپا با کمترین هزینه می باشد.