Orie McCracken

  • رویای پزشک شدن دارید؟ اگر رویای پزشک و یا جراح شدن را دارید، تنها نیستید، ولی چگونه تصمیم می گیرید که در کدام دانشکده پزشکی درس بخوانید؟ دانشکده های بسیاری در سراسر جهان وجود دارند که دانشجویان مهاجر را می پذیرند. در حال حاضر ۳۵ درصد از نیروی کار این کشور در بخش کشاورزی مشغول به کارند.اول سلیم خان و محمدحسین خان خودشان را بر دشمن…[Read more]

  • پس از جنگ جهانی دوم توافق نامه هایی برای اعزام نیروی کار از ترکیه درسال 1964 با آلمان و هلند , سال 1965 با فرانسه و در سال 1967 با سوئد صورت گرفت.آغاز مهاجرت این افراد سال 1960 ,و نقطه اوج آن سال 1973 بود.در این سالها شرکتهای استخدامی حدود 78 هزار نفر را به اروپای غربی فرستادندکه بیشتر از 80 درصد آنها به کشور آلمان رفتند.دراوایل سال 1980 خانواد…[Read more]

  • Orie McCracken posted an update 1 month ago

    در مراکش مسافرخانهTitle Loaded From File -انبارهای مشابه وجود دارد. بعد از این دو شهر، واشنگتن، نیویورک، هیوستون، اوهایو و شیکاگو از لحاظ جمعیتی بیشترین ایرانی ها را به خود اختصاص داده اند.گروه حقوقی مهاجرت پلاس مجموعه‌ای از کارآزموده‌ترین وکلای دادگستری است که البته وکلای مهاجرتی ثبت شده در اداره مهاجرت استرالیا نیز می‌باشند. قیمت خانه در پ…[Read more]

  • Orie McCracken posted an update 1 month ago

    کشور ترکیه از سمت شمال با کشورهای بلغارستان ، گرجستان ، ارمنستان ، یونان و همچنین دریای سیاه، از سمت جنوب با کشورهای سوریه ، عراق و دریای مدیترانه ، از سمت شرق با کشور ایران و از سمت غرب با دریای اژه مرز مشترک دارد.پس از اتمام یکسال، اجازه کار برای همان شغل و محل کار، در صورت توافق دو طرف (کارفرما و کارمند)، اجازه کار تا ۳ سال دیگر تمدید می شود. ب…[Read more]

  • Orie McCracken posted an update 1 month ago

    کمترین مقدار مصرف Title Loaded From File four گیگابایت در ماه است. موسسه حقوقی ملک پور با داشتن سابقه ای بلند و درخشان در زمینه امور مهاجرتی به کشور فنلاند، وکلای باتجربه و با برقراری ارتباطات بسیار زیاد با موسسات حقوقی ( law firm) ، موسسات آموزشی و هم چنین دانشگاه های تراز اول در سطح بین المللی ، در سراسر کشور فنلاند امور مهاجرت را برای علا…[Read more]

  • در صورتیکه شما Title Loaded From File 5 سال بطور مداوم بطور رسمی در ترکیه مشغول به کار باشید پس از 5 سال امکان اخذ شهروندی و پس از 8 سال اقامت کاری شما به اقامت دائم تبدیل خواهد شد.یکی از اعضای خانواده شما اجازه ورود به کانادا را ندارد. در نظام حقوقی اکثر کشورهای جهان، یکی از راه‌های اخذ تابعیت کشور دیگر ازدواج است. تمدید اقامت ممکن است ۶ ماه…[Read more]

  • کلیه مدارک تحصیلی می‌بایست پس از تایید دادگستری و وزارت امور خارجه ایران به تایید سفارت اتریش در ایران برسد و این مدارک پس از تایید وکیل معتمد سفارت اتریش قابل تایید سفارت می‌باشد.اگر شخصی اقدام به سرمایه‌گذاری در کشور ترکیه نماید تمام اعضای خانواده وی (همسر و فرزندان) نیز شامل فرایند اقامت خواهند شد. این کشور برخلاف اقتصاد نسبتا خوبی که دار…[Read more]

  • Orie McCracken became a registered member 1 month, 2 weeks ago